Vastgoed verkopen in tijden van Corona

Bouwbedrijf Bato

Wat waren we blij toen Bato, een sprankelend en dynamisch bouwbedrijf (/projectontwikkelaar) aan onze deur stond om marketing te maken rond een nieuw project:

15 nieuwbouw appartementen, een handelsruimte en een gemeenschappelijke tuin vlakbij het centrum van Aalst.

Dat nieuwe kind moest een naam krijgen, een huisstijl, een website, werf-spandoeken, een lastenboek, een verkoopsfolder, online content, natuurlijk een aantal videos om het aan te kondigen én een LIVE presentatie voor de eerste geïnteresseerden.

Veaudeville ging aan de slag.

De focus in dit hele project werd gelegd op die tuin, want hoe leuk is dat? Een appartement vlakbij een stadscentrum hebben en toch over een tuin kunnen beschikken?! We doopten het “Den tuin van Aalst” .

Van de verschillende figuren uit bovenstaande video maakte we portretten. Met groene pupillen uitkijkend naar die tuin. Deze kwamen op de spandoeken die de bouwwerf afsluit.

Bato Herassen | Veaudeville Marketing Circus

De gezichten werden ook het ankerpunt van de projectwebsite:

Bezoek website

Infodag en verkoopperiode

Eens alle fysieke en digitale materialen klaar zijn begint het. De infodag en de verkoopperiode. En hoe verkoop je in tijden van Corona? Bato koos voor een interactieve, digitale Livestream én een online presentatie op de website.

Bato Webdesign Den Tuin Van Aalst | Veaudeville Marketing Circus

De eerste geïnteresseerden konden via een Facebook link een hele LIVE presentatie volgen waarin de mensen van Bato op alle vragen die werden gesteld een antwoord klaar hadden.

Conclusie van het hele verhaal:

Slimme bouwbedrijven van deze tijd zetten flink in op een online-verhaal en digitalisering van projecten.

Wij prijzen ons in elk geval gelukkig om voor een pionier als Bato te kunnen en mogen werken.

En moest u ondertussen zin gekregen hebben in een appartement mét tuin in Aalst:

Dentuinvanaalst.be

Eens samen nadenken over uw projecten of plannen?

U mag natuurlijk ook altijd gewoon een koffie komen drinken bij Veaudeville om het eens over UW projecten of plannen te hebben!

Brainstorm met koffie