It’s all in the name!

Helemaal waar! Vooral in combinatie met goeie producten en diensten! Dat weten we goed bij Veaudeville. En ook onze klanten weten dat wij dat goed weten 🙂

De Viering

Christophe en Heidi van Resto JeJo zijn, naast 2 prachtige mensen, ook 2 geweldige restauranthouders.

Ze kregen de fantastische opportuniteit om hun restaurant voor een tijdje in de kerk van Heikruis te vestigen en de nood aan een goeie naam/concept drong zich op! Hallelujah Veaudeville!

Op donderdag planden ze een koffie aan onze brainstorm-tafel en op zondag stonden hun naam en logo, drie campagne-video's én de website met kerkgeluiden online. Doorwerken heet dat!

Koffie plannen
Website, digitale menukaarten, online reserveren De Viering | Veaudeville The Genius Marketing Blog

De naam

Veaudeville maakte er “De Viering” van.

Dezer dagen zonder “eucharistie", maar wel met alle andere redenen die we áltijd hebben om te vieren; een pensioen, een verjaardag, het leven, de liefde, de vriendschap...

Resultaten

Of “De Viering” een schot in de roos is? Yep.

Meteen na de lanceringscampagne vlogen de eerste reservaties met grote volumes binnen! En dat doen ze nog steeds. Na 1 week waren er al 130 reserveringen voor in totaal meer dan 750 couverts.

www.deviering.be

Meer info over dit unieke restaurant kan je netjes terugvinden op de website die we voor hen maakten én natuurlijk kan je ook zelf een reservatie maken in dit indrukwekkende concept: www.deviering.be (je kan er trouwens de locatie vanuit de lucht bekijken!) Maar... zoals dat moet bij een succesconcept: snel zijn is de boodschap!

Website bezoeken