Vegetarische pasta met burrata

Ingrediënten

Voor 2 personen

Een handvol Griekse pasta

2dl water

Een halve courgette

Een halve aubergine

Een bakje honing-kerstomaten

Basilicum

Bieslook

2 bollen burrata

Peper & Zout

3 teentjes look

Goeie olijfolie

Een handvol pijnboompitten

Recept

Stap 1

Rooster de pijnboompitten.
Kook de pasta in hat water al dente.
Snij de aubergine en courgette in gelijke blokjes.
Stoof de aubergine en de courgette in olie en kruid met peper en zout.
Meng de gekookte pasta met de pijnboompitten, de courgette en de aubergine.

Stap 2

Hak de look fijn en fruit ze in een pannetje in voldoende olijfolie.
Voeg de kerstomaatjes toe en stoof tot een “sausje”.
Voeg op het einde fijngesneden basilicum toe.

Stap 3

Schik de pasta met de groentjes op het bord.
Lepel er voldoende van het tomatenmengsel over.
Leg hierop de burrata in 2 gesneden.
Werk af met zwarte peper en wat bieslook.

Stap 4

Geniet!

Ook een gerecht verfilmen?
Bekijk meer projecten