Prosport / Stad Brussel

Promotiefilm

Aanbesteding/Pitch voor Prosport

Prosport is een vzw van de Stad Brussel. Missie: het Koning Boudewijnstadion van een beheers-en promotietool voorzien voor de activiteiten die er plaatsvinden.

Onze briefing

De Stad Brussel wil de bezoekers met een aantrekkelijke presentatie verwelkomen. Dit moet gebeuren met een promotiefilm die vertoond kan worden tijdens de grote sportmanifestaties in het stadion.

Het doel

Voorstelling van de toeristische troeven van de Stad Brussel aan het grote publiek. Daarbij moet de nadruk gelegd op het cultureel en sportief aanbod van het stadion. Met aandacht voor de Rode Duivels, Finale Beker van België, Memorial Van Damme, Concerten,… Maar ook andere aspecten zoals de kenmerkende monumenten en typische trekpleisters van de Stad moeten aan bod komen.

Stijl

Dynamisch, feestelijk, warm en emotioneel door het gebruik van een ritmische muziek en indrukwekkende beelden.

Aanpak Veaudeville

Voor het visitekaartje dat de Stad Brussel via Prosport wil afleveren maakten we een promofilm. Daarin gingen we op zoek naar een uitgebalanceerde mix van het sportief en cultureel aanbod in het Koning Boudewijnstadion én de toeristische troeven en historische monumenten van de Stad. In dit creatief concept lieten we hoogstaand en kwaliteitsvol beeldmateriaal samenvloeien met een originele montage-aanpak . Het resultaat? Cinematografische beelden in combinatie met opzwepende ritmes in de begeleidende muziek zorgen voor pure emotie. En weinig bezoekers van het Koning Boudewijnstadion die de promofilm zullen uitkijken zonder dat hij hen kippenvel bezorgt. We zetten Brussel en het Koning Boudewijnstadion in de kijker met POV (point of view) dronebeelden.

Behind the scenes

Zien we daar nu

fonkelende ogen?